bezemschoon

  • Foto Galerij
  • Bezemschoon


    Er komt een verhuizing aan, uzelf of een familielid of vriend gaat naar een ander onderkomen en de oude stek dient leeg en bezemschoon opgeleverd te worden. Heeft u daar tijd voor? Heeft u daar zin in? Bent u in staat zo'n stevige klus aan te pakken? Wij in elk geval wel.
    Wij ruimen een huis, kantoor of winkel uit zoals u het wilt. De spullen die de verhuizer heeft achtergelaten ruimen wij voor u op door middel van verkoop, donatie of milieubewust afvoeren. De verhuurder heeft naast leeg en bezemschoon vaak nog een aantal andere eisen ten aanzien van de vertrekkende huurder zoals het verwijderen van vloer- en raambekleding, gaten vullen of het opruimen van de tuin, de schuur, de kelder of de garage. Al deze zorgen kunnen wij u uit handen nemen. Ook mensen met een eigen huis of erfgenamen kunnen gebruik maken van deze diensten en zo een huis wat makkelijker in de markt zetten.
    Denk dan eens aan onze uitgebreide diensten: Een snelle schilderbeurt, de tuin opknappen, etc. En als u ver weg van het lege huis verblijft en geen tijd heeft om elke keer op en neer te gaan voor de makelaar, de post of om de heg en het gras bijhouden, dan belt u ons toch!
    Designed by Erik Polderman